Godišnji susret i rođendan Udruge

U sklopu programa MALIM KORACIMA DO VELIKIH PROMJENA koji je financiran iz proračuna MROSP kroz trogodišnji program Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge za razdoblje 2020. do 2023. godine te sredstvima iz Zaklade "Hrvatska za djecu" Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u srijedu, 24.svibnja na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici održala je tradicionalni godišnji susret članova, roditelja, članova obitelji, volontera i zaposlenika Udruge te svih stručnih suradnika i projektnih partnera i prijatelja naše organizacije u cilju međusobnog povezivana, osnaživanja i umrežavanja. Ove godine bila je to i posebna prilika da se svečano obilježi i 20 godina neprekinutog rada udruge. 

Opširnije...

Priča br.4. - Rad Udruge u ispostavama u Novskoj i Glini

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije ove godine obilježava 20 godina neprekinutog rada. Tijekom rođendanske godine kroz „20 priča za 20 godina“ predstavit ćemo vam ljude, događaje i projekte koji su obilježili prvih 20 godina rada. U četvrtoj priči predstavljamo vam rad Udruge u ispostavama u Novskoj i Glini.
Priču br.4. pročitajte OVDJE

Priča br.3. - POČASNI ČLANOVI UDRUGE

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije ove godine obilježava 20 godina neprekinutog rada. Tijekom rođendanske godine kroz „20 priča za 20 godina“ predstavit ćemo vam ljude, događaje i projekte koji su obilježili prvih 20 godina rada. U trećoj priči predstavljamo vam naše POČASNE ČLANOVE Udruge.
Priču br.3. pročitajte OVDJE

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 96 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.