UNICEF podržava rad Udruge s više od 360.000 kuna

U kriznim situacijama djeca s teškoćama u razvoju trebaju, više no ikada, pomoć i podršku. Zbog prekinutih ili nedostupnih usluga dobrobit djece s teškoćama u velikom je riziku. Potresi koji su krajem prosinca 2020. pogodili središnju Hrvatsku oštetili su  prostore Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije te dodatno financijski ugrozili rad udruge i doveli u pitanje pružanje prijeko potrebnih usluga. Prepoznavši iznimnu važnost rada naše udruge, UNICEF će podržati nastavak i jačanje  terapijskog rada s ukupno 367.368 kuna tijekom slijedećih  godinu dana do veljače 2022. godine. 

Opširnije...

U Švicarskoj otvoren SMS donacijski program za UOSI SMŽ

Posredovanjem Suzane Tomas iz Siska koja živi i radi u Švicarskoj (Reinach, Aargan) i ekipe građana i prijatelja otvoren je SMS donacijski program za građane Švicarske koji mogu i žele pomoći novčanim donacijama u održanju rada Udruge.
švicarska foto sms

Hvala od srca, kao i na svim dosadašnjim donacijama koje se uplaćuju ciljano na naš račun Udruge. 

Švicarska SMS

Suzana je koristeći podatke s naše FB stranice složila divan članak na njemačkom jeziku kako bi senzibilizirala javnost Švicarske pa slobodno dijelite dalje. Možda još nekoga motivira! Možete ga pročitati i skinuti na ovom linku auf Deutsch lesen

Razorni potresi na Banovini Udruzi nanijeli velike materijalne štete

Tri velika i niz manjih potresa na Banovini nanijeli su i Udruzi velike materijalne štete.
Prostor za terapiju senzorne integracije i radnu terapiju u Sisku pod nazivom Soba čuda dobio je crvenu oznaku te je izvjesno rušenje zgrade u kojoj se nalazi oprema koju još nismo uspjeli evakuirati. Sjedište Udruge i drugi terapijski prostor u Petrinji - Mala kuća također je pretrpio vanjska oštećenja koja će se dati sanirati i trenutno je jedini prostor koji će, nakon obnove, omogućiti nastavak kontinuirane psihosocijalne podrške koju Udruga pruža neprekinutim radom od 2003. godine. 

Opširnije...

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 16 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.