Edukacija "Terapeutska igra za djecu s TUR"

bonačić_edukacija

Radne terapeutkinje Udruge Marta Križanić i Veronika Muža, terapeuti senzorne integracije Luna Berendika i Dino Heblin te učiteljica Maja Jurišić uspješno su kroz dva vikenda u siječnju i veljači završili četverodnevnu edukaciju „Terapeutska igra u praksi za djecu s teškoćama u razvoju“ Maje Bonačić, mag.psych. praktičarke terapije igrom iz Centra Coralina.

Read more ...

Održana prva "Večer jednakih mogućnosti"

večer jednakih mogućnosti

 

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, kao jedan od 5 partnera Pučkog otvorenog učilišta Hrvatski dom u projektu „Kultura svima“, financiranog sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu svojih projektnih aktivnosti organizirala je prvu  „Večer jednakih mogućnosti“ na kojoj su sudjelovale kreativne osobe s invaliditetom – članovi njihove udruge, Udruge slijepih Sisačko-moslavačke županije-Sisak i štićenici centra za rehabilitaciju Komarevo.

Read more ...

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

We have 13 guests and no members online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok