Timskim radom do uspjeha

Iza svih projekata Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije stoji uspješan projektno-administrativni tim te ostali stručnjaci, zaposlenici, članovi, korisnici usluga i volonteri koji uspješno odrađuju planirane i predviđene projektne aktivnosti. Jedna od naših prioritetnih odrednica u radu Udruge i vjerujem koja je značajno doprinijela općem razvoju i prepoznatljivosti kvalitete našeg rada je i ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj zaposlenika.

NCRZD foto 1

U Udruzi nastojimo njegovati i poticati otvorenu razmjenu informacija i komunikaciju na svim razinama, a sve u želji da stvorimo radno ozračje u kojemu su prijedlozi i sugestije dobrodošli, a zaposlenici pravodobno informirani o svim temama vezanim uz Udrugu i njihov posao. Time se ujedno jača osjećaj pripadnosti i vrijednost timskog rada.
Smatrajući da upravo timski rad možemo unaprijediti, kao i ojačati ga tamo gdje smo identificirali eventualne nedostatke financijskom podrškom Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u subotu, 6. studenoga počela je edukacija na temu "Timski rad i kvalitetna suradnja" koje će se kroz nekoliko modula održavati tijekom studenog i prosinca ove godine, a kasnije će uz projektno-administrativni tim biti proširena i na članove Upravnog i Nadzornog odbora Udruge, a sve u cilju organizacijskog razvoja Udruge što je bio i jedan od razloga dobivanja Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva koja traje od siječnja 2020. do 31.prosinca 2022. godine.

nzracd logo

Voditeljica radionice je Željka Koprivnjak, prof. psihologije, dipl. psihologinja te kognitivno-bihevioralni terapeut u edukaciji koja će kroz tri modula unaprijediti rad prvenstveno projektno-administrativnog i upravljačkog tima Udruge u smjeru otkrivanja potrebnih karakteristika za uspješnost timova, uspješne međusobne komunikacije te alata za rješavanja sukoba u timu.

Željka Koprivnjak

Na prvoj edukaciji održanoj u subotu, 6.studenoga na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici radili smo na upoznavanju pojma timskog rada, karakteristikama uspješnog tima, identificiranju uloga svakog pojedinačno u timu te uspostavi uspješnog grupnog rada koji se temelji na identifikaciji problema, iskrenosti i radu na njihovom rješavanju.

NCRZD foto 2

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 255 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.