Odluka_obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos

Obavijest o rezultatima javnog natječaja za prijam u radni odnos kandidata koji su dostavili prijavu na javni natječaj za poslove radnog mjesta „Radnica na projektu Aktivne u zajednici, UP.02.1.1.16.0175“
Odluku možete pročitati ovdje  

"Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije odobrena su novčana sredstva Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga „Zaželi-Program zapošljavanja žena – faza III“ za projekt pod nazivom „Aktivne u zajednici“. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Projekt sufinancira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike"

lenta zaželi 2022

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 30 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.