Završena 3 modula jačanja i unaprjeđenja kapaciteta zaposlenika

U razdoblju od lipnja do prosinca 2022. godine, u sklopu projekta „Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera“ završena su tri modula jačanja i unaprjeđenja kapaciteta zaposlenika pod nazivom „Komunikacijske vještine“, „Učinkovito komuniciranje za uspješno vođenje“ kao i „Vođenje i upravljanje“.

UOSI SMŽ provodila je edukacije usmjerene na jačanje kapaciteta zaposlenika provoditelja i partnerskih organizacija u trajanju 24 školska sata po svakom modulu, a voditeljica edukacija je Irena Barišić Milunić, dipl. socijalna radnica, psihoterapeut.

irena ocd

Zanimljivim pristupom kroz iskustvene vježbe, teoretskim izlaganjem pojedinih tema, izražavanjem vlastitih stavova i uvjerenja i raspravom ispunjavali su se i zamišljeni ciljevi.
Ciljevi radionica bili su: uvid u vlastite vještine komunikacije (prednosti i slabosti), sagledavanje važnosti slanja poruke od pošiljatelja do primatelja kroz analizu svih elemenata, primljene i razumljive poruke, vlastite vještine gledane kroz vrste komunikacije, stjecanje uvida u emocije u usmjeravanju komunikacije, usvajanje nekih modela koji mogu poslužiti kao prevencija sukoba, uvid u razlike vođenja i upravljanja, stjecanje uvida u važnost uloge vođenja tima, podizanje svijesti o vlastitoj odgovornosti i odgovornosti drugih u procesima vođenja…
Sudionici su kroz razne vježbe procjenjivali vlastito preuzimanje odgovornosti u osobnom i profesionalnom smislu i složili smo se da je za postizanje suradnje, uz očuvanje integriteta, ključna odgovornost pojedinca.

za ttekst ocd

Projekt Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera, provode udruge UOSI SMŽ iz Petrinje kao nositelj i partnerske organizacije, Udruga KAS iz Siska i Građanski aktivizam iz Petrinje u razdoblju od 22.2.2022. – 22.2.2023.
Odobrena novčana sredstva su iz Europskog socijalnog fonda-Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.
Vrijednost projekta u iznosu od 370.947,38 kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (85%) i Ured za udruge Vlade RH (15%).
Posrednička tijela:
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (Posredničko tijelo razine PT 1),
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društava (Posredničko tijelo razine PT2),

lenta nacionalna

Kontakt osoba za više informacija Manda Šalić, voditeljica projekta, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. 091 602 1417.

Sadržaj je isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ.

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 250 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.