Ruksak vještina - online Trening terapijske priče i Trening s agresivnom djecom

 Zahvaljujući sredstvima Europskog socijalnog fonda, kroz projekt „Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera“, Udruga je educirala pet terapeuta kroz dvije edukativne radionice „Terapijske priče“ i „Trening s agresivnom djecom“.

ocd terapeuti 2

Radionica „Učim se igrati: pripovijedanje, stvaranje priča i igra“ praktična je radionica za stručnjake koja za cilj ima osnaživanje terapeutskih kompetencija potrebnih za korištenje pripovijedanja, stvaranje priča i igre tijekom terapije i u aktivnostima svakodnevnog života. Program se provodio kroz online praktične edukativne materijale koji uključuju video snimke, pisane zadatke i individualni rad koji su sudionici provodili u svojem vremenu. Nakon zasebnog rada i u poznavanja s informacijama te razvijanja vještina sudionici su imali ZOOM susret tijekom kojeg su nadograđivali naučene sadržaje s praktičnim primjerima i strategijama te rješenjima koja osiguravaju primjenu u svakodnevnom radu.
Svi terapeuti aktivno su sudjelovali u svim sadržajima te pokazali visoku razinu motivacije za prezentiranjem svoga rada i implementacijom novo naučenih sadržaja.

Radionica „Učim se igrati: neprimjerena ponašanja je praktična radionica za stručnjake koja za cilj ima osnaživanje terapeutskih kompetencija potrebnih za rad s djecom kod kojih se pojavljuje agresivno ponašanje.
Radionice su vodili stručnjaci iz aRTisINCLudum - Centar za procjenu, edukaciju, trening, savjetovanje i istraživanje.

lenta nacionalna

Projekt Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera, provode udruge UOSI SMŽ iz Petrinje kao nositelj i partnerske organizacije, Udruga KAS iz Siska i Građanski aktivizam iz Petrinje u razdoblju od 22.2.2022. – 22.2.2023. Odobrena novčana sredstva su iz -Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice. Vrijednost projekta u iznosu od 370.947,38 kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (85%) i Ured za udruge Vlade RH (15%).
Posrednička tijela:
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (Posredničko tijelo razine PT 1),
Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društava (Posredničko tijelo razine PT2),

Kontakt osoba za više informacija Manda Šalić, voditeljica projekta, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. 091 602 1417.

Sadržaj je isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 139 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.