SPRETNE RUKE

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije od siječnja do prosinca 2023. godine provodi projekt Spretne ruke. Projekt je prijavljen na Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu, a provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. 

SPRETNE RUKE 2

Cilj projekta je  poticati mlade na aktivno sudjelovanje u zajednici kroz organiziranje aktivnosti slobodnog vremena za mlade s teškoćama radi poticanja inkluzije, socijalizacije i međuvršnjačkog druženja, a aktivnostima na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici postići će se slijedeći rezultati:
- bolja inkluzija mladih s teškoćama u razvoju u svrsi poticanja cjelokupnog psihosocijalnog razvoja
- poticanje ravnopravnosti i uključenosti mladih s teškoćama u razvoju u lokalnoj zajednici
- poticanje mladih bez teškoća na aktivno sudjelovanje u lokalnoj zajednici kroz program volontiranja
- osvješćivanje mladih bez teškoća o položaju s teškoćama u društvu
- razvoj empatije, tolerancije i solidarnosti mladih bez teškoća te poticanje osjećaja korisnosti u društvu - volontiranje u zajednici
- kvalitetno provođenje slobodnog vremena s mladima s teškoćama u razvoju i njihovih vršnjaka bez teškoća

Kao aktivnosti projekta na inkluzivnoj farmi provodit će se radionice vrtlarstva i domaćinstva te će se organizirati druženja volontera i korisnika uz movie night, a voditelj projekta je Ivan Latinčić. Ukupna vrijednost projekta je 15.703,76 €.

SPRETNE RUKE 3

mu logo središnji državni ured za demografiju i mlade

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 436 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.