Razgovarali smo o ljubavi - Psihosocijalna podrška

S korisnicima usluga partnerskih organizacija i njihovim roditeljima danas smo u Petrinji (14.2.2023.), u lokalnom restoranu, razgovarali  o obiteljskoj i društvenoj podršci i obilježavanju današnjeg dana - Valentinova te puno toga dobroga čuli i naučili. Zajedno možemo više i bolje ... A dan za ljubav je svaki dan u životu ...

Voditeljica susreta bila je dr. sc. Daša Poredoš Lavor koja je s prisutnima veselo, slobodno i otvoreno razgovarala o situacijama iz svakodnevnog života. Bilo je tu obilje smjeha i šaljivih komentara – jer „u ljubavi je sve dozvoljeno.“ Razgovarati o ljubavi i poštovanju potrebno je svakog dana u životu, a osobito je prigoda uoči Dana ljubavi i zaljubljenih – Valentinova.

2 1

Kako taj dan ne bi bio samo komercijaliziran i usmjeren na kupovanju predmeta srcolikih oblika, s mladima smo razgovarati o osjećajima, prepoznavanju i verbaliziranju istoga, ravnopravnosti spolova, zdravih obilježja ljubavi i poštovanja u partnerskom odnosu neovisno o dobi.

Ovaj susret dio je projekta Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera u sklopu aktivnosti psihosocijalna podrška. Projekt Jačanje kapaciteta za razvoj i održivost UOSI SMŽ i partnera, provode udruge UOSI SMŽ iz Petrinje kao nositelj i partnerske organizacije, Udruga KAS iz Siska i Građanski aktivizam iz Petrinje u razdoblju od 22.2.2022. – 22.2.2023. Odobrena novčana sredstva su iz -Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020., kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga - Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice.

lenta nacionalna
Vrijednost projekta u iznosu od 370.947,38 kn sufinancira Europska unija u sklopu Europskog socijalnog fonda (85%) i Ured za udruge Vlade RH (15%). Posrednička tijela: Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske (Posredničko tijelo razine PT 1), Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društava (Posredničko tijelo razine PT2),

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 384 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.