Godišnji susret i rođendan Udruge

Sredstvima Zaklade "Hrvatska za djecu" u sklopu projekta "KORAK DO ŠKOLE", te kroz program MALIM KORACIMA DO VELIKIH PROMJENA koji je financiran iz proračuna MROSP kroz trogodišnji program Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge za razdoblje 2020. do 2023. godine, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u srijedu, 24.svibnja na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici održala je tradicionalni godišnji susret članova, roditelja, članova obitelji, volontera i zaposlenika Udruge te svih stručnih suradnika i projektnih partnera i prijatelja naše organizacije u cilju međusobnog povezivanja, osnaživanja i umrežavanja. Ove godine bila je to i posebna prilika da se svečano obilježi 20 godina neprekinutog rada udruge. 

Članovima naše Udruge, njihovim obiteljima, zaposlenicima i volonterima  pridružili su se gradonačelnica Petrinje Magdalena Komes, direktori gradskih tvrtki Komunalac i Privreda Željko Tonković i Željko Sofitć, Marija Valešić, viša stručna suradnica za zdravstvo i projekte u Sisačko-moslavačkoj županiji, djelatnici Turističke zajednice grada Petrinje te drugih partnerskih organizacija i Udruga.

grupna

Posebno nas je obradovao dolazak prijatelja iz Udruge Korak dalje iz Daruvara,

korak dalje

.... kao i korisnika usluge stanovanja na području Siska i Petrinje iz Udruge za promicanje Inkluzije koji i inače dolaze na aktivnosti na Inkluzivnu farmu u Hrastovici.

udruga za promicanje inkluzije

Za naše goste i članove UOSI SMŽ organizirali smo malu "seosku olimpijadu" u disciplinama skakanja u vrećama...

skakanje u vrećama

... povlačenja užeta ...

povlačenje užeta

i nošenja loptica u žlici.

loptice u žlici

Svi su bili pobjednici i za uspomenu na ovaj susret dobili su od izvršne direktorice UOSI SMŽ Snježane Tomašević medalje.

medalje

Kako i priliči rođendanskom slavlju sve drage goste počastili smo ukusnim rođendanskim tortama.

rođendanske torte

Uz zahavalu svima na odazivu prenosimo vijest s Portala53 i Petrinjskog radija za koje nas veže Povelja prijateljstva te zahvaljujemo i njima na 20godišnjoj suradnji i medijskom praćenju. O ovom događaju i što su naši gosti izjavili puni dojmova  opširnije pročitajte OVDJE

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 129 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.