Godišnji susret i rođendan Udruge

U sklopu programa MALIM KORACIMA DO VELIKIH PROMJENA koji je financiran iz proračuna MROSP kroz trogodišnji program Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju udruge za razdoblje 2020. do 2023. godine te sredstvima iz Zaklade "Hrvatska za djecu" Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u srijedu, 24.svibnja na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici održala je tradicionalni godišnji susret članova, roditelja, članova obitelji, volontera i zaposlenika Udruge te svih stručnih suradnika i projektnih partnera i prijatelja naše organizacije u cilju međusobnog povezivana, osnaživanja i umrežavanja. Ove godine bila je to i posebna prilika da se svečano obilježi i 20 godina neprekinutog rada udruge. 

Uz zahavalu svih na odazivu prenosimo vijest s Portala53 i Petrinjskog radija za koje nas veže Povelja prijateljstva te zahvaljujemo i njima na 20godišnjoj suradnji i medijskom praćenju. O ovom događaju opširnije pročitajte OVDJE

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 64 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.