Priča br.17. - PODRŠKA ZA LAKŠI I KVALITETNIJI ŽIVOT

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije povodom 20 godina neprekinutog rada tijekom rođendanske 2023. godine krenula je s pisanjem svojevrsne monografije kroz „20 priča za 20 godina“ u kojima predstavljamo ljude, događaje i projekte koji su obilježili naših prvih 20 godina rada. U 17. priči predstavljamo vam naše programe osobne asistencije koja u 2024. godini, zahvaljujući Zakonu o osobnoj asistenciji, nakon dugih godina projektnog financiranja postaje pravo i socijalna usluga u sustavu socijalne skrbi.  Razmišljate li podnijeti zahtjev da dobijete osobnog asistenta ili asistenticu ili razmišljate o daljnjoj profesionalnoj karijeri u vidu pružanja asistencije možda vas upravo ova priča potakne na te odluke. 

Priča broj 17. dostupna je OVDJE

Priču napisala: Aleksandra Milković

lenta Grad Petrinja za 20 priča final

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 103 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.