Uvodna konferencija projekta "RUKA RUCI"

Dana, 20. svibnja 2024. godine u Sisku je održana Uvodna konferencija projekta SF.3.4.11.01.0167 "Ruka ruci" kojeg je nositelj Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.
Projekt je financiran u sklopu programa Europskog socijalnog fonda plus "Zaželi - prevencija institucionalizacije".

zajednička

 Snježana Tomašević, izvršna direktorica UOSI SMŽ prisutne je upoznala s ciljevima i aktivnostima Projekta, a Mihael Jurić, zamjenik župana Sisačko-moslavačke županije čestitao Udruzi na sklopljenom Ugovoru o bespovratnim sredstvima u vrijednosti 1.440.000,00 EUR, te istaknuo važnost projekta kojim je osigurana podrška ljudima u potrebi na području Sisačko-moslavačke županije.

juroić zažželi

Tom prigodom uručeni su ugovori o radu novim zaposlenicama koje će pružati uslugu pomoći za više od 180 osoba s invaliditetom i osobama starijim od 65 godina.

ugovori 2024 zaželi

Projektom „Ruka ruci“ korisnicima projekta bit će tijekom 32 mjeseca pružena usluga potpore i podrške poput organizacije prehrane, obavljanja kućanskih poslova, održavanja higijene prostora i sličnih aktivnosti svakodnevnog života.

lenta zaželi 2024 

 zaželi 2024 odricanje od odgovornosti

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 195 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.