Rang lista osoba koje su ostvarile usluge podrške kroz projekt "Ruka ruci"

Prema kriteriju Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Ruka ruci“ Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije objavljuje Rang listu osoba koje su zadovoljile uvjete Javnog poziva za sudjelovanje u projektu „Ruka ruci“ kodni broj ugovora: SF.3.4.11.01.0167 za ostvarivanje usluge podrške i potpore.

Osobe od rednog broja 1 do 197 ostvaruju mogućnost pružanja usluge podrške i potpore u trajanju od 32 mjeseca s početkom pružanja usluge od 01. lipnja 2024. godine.
Na rezervnoj listi nalaze se sve navedene osobe od rednog broja 198, te će isti imati mogućnost sudjelovanja u projektu „Ruka ruci“ u trenutku kada se ostvare preduvjeti za uključivanje novih sudionika u projekt.
Na rang listi se ne nalaze osobe koje nisu zadovoljile kriterije Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu.

Rang lista dostupna je ovdje

lenta Zaželi 2024

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 199 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.