Zeleni kutak kraj Sobe čuda

INA zeleni pojas

U sklopu Ininog programa Zeleni pojas UOSI SMŽ dobila je sredstva za projekt Zeleni kutak kraj Sobe čuda u sklopu kojeg zajedno s partnerima: Društvom za socijalnu ekologiju Zeleno Zlato i Građanskom inicijativom „Moj grad Sisak“, te volonterima sljedećih mjeseci planiramo raditi i na vanjskom bočnom uređenju zelene površine s koje će se nalaziti prilazna rampa za osobe s invaliditetom i glavni ulaz u Sobu čuda a činit će i jednu lijepu cjelinu s novim trgom kojeg u Frankopanskoj uređuje Grad Sisak.

Kroz ovaj projekt zeleni kutak kraj Sobe čuda osim uređenog i prilagođenog ulaza u terapijski prostor nudit će uređen kutak za roditelje (sjenica, stol i klupe) gdje će se tijekom lijepog vremena dok čekaju da dijete završi s terapijom družiti s drugim roditeljima i razmjenjivati iskustva vezana za zajednički problematiku. Također bi se uredila pristupna staza i zelena površina  koje bi bile prilagođene djeci s TUR koja će biti ograđena parkovskim rubnjacima kako bi se onemogućilo nepropisno parkiranje na istoj površini a i pobrinuli smo se za i za naše najmlađe s malim mjestom za igru i ljuljanje.

Uskoro se vidimo na prvim volonterskim akcijama.

 12249723 10203795074676190 2933761771559797015 n

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.