Radne akcije za Sobu čuda

U tri dana radnih akcija (4., 5. i 6. studenoga 2016.) dogodilo se ČUDO u SOBI ČUDA...zajedništvo..osjećaj da ljudi cijene i prepoznaju rad i želju da se djeci s teškoćama u razvoju kroz terapiju senzorne integracije pomogne ...prepoznali su mnogi. Točnije 73 pari vrijednih ruku u 3 dana...zato svima hvala... HVALA volonterima INA-Klub volontera, Građanske inicijative Moj Grad Sisak, sindikata Nova solidarnost, GO SDP Sisak, Sisačkim volonterima, volonterima Crvenog križa Sisak, Udruge GrAk, Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije, sportašima KHL Sisak, djelatnicima Grada Siska, UOSI SMŽ, roditeljima djece s TUR, građanima Siska, susjedima u Frankopanskoj 5 ....

 radne akcije 2

radne akcije 3

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.